Moderatori/ce: BaRLoK, TESTOSTERONE MUSCLE, teretana
Fikret je napisao/la:Hydroflex nije odličan već NAJBOLJI whey ikad napravljen!Počeo sam sa Ciklonom i ev sad sam uzeo i Hydroflex po preporuci mog prijatelja Emir_Hulka koji je kao uvijek bio nepogrešiv po pitanju suplemenata! Hydroflex je vrijedniji od dukata.
IFBBPro je napisao/la:Marko Aurelije je napisao/la:Meni se najboljim pokazao whey hidrolizat Hydroflex 2.3kg ukus čokolada. Prije njega sam uzeo Hydrowhey optimum od 1.6kg i mogu reći da se nemože porediti sa Hydroflexom nikako. Hydroflex je bolji za 3 klase, ima puno više proteina po servingu od Hydrowheya, puno više BCAA (9 grama) i Glutamina (6.5 grama), bolje se rastvara 10 puta, nema ni jedne jedine grudvice i nema pjene nimalo, bude ljepo kremast a i veće je pakovanje za 700g a skuplji samo 10 maraka. Hydrowhey optimum se teško rastvara, ima grudvica puno, u šejkeru samo padne na dno, nenormalno pjeni i totalno sam se razočarao. Od Hydrowheya nisam ništa osjetio ni na početku ni kad sam ga popio a kod Hydroflexa sam odmah osjetio punoću u mišićima čim sam popio prvu mjericu a nakon ovih 7 dana koliko uzimam Hydroflex dobio sam čisto 2 kile. Hydroflex je klasa za sve i jedan whey protein.
I ja imam ista iskustva. Hydroflex Sci-Muscle je neuporedivo bolji i to ne za 3 klase već najmanje je 5 puta bolji od bilo kojeg wheya.
MIKI VELIKI je napisao/la:Fikret je napisao/la:Hydroflex nije odličan već NAJBOLJI whey ikad napravljen!Počeo sam sa Ciklonom i ev sad sam uzeo i Hydroflex po preporuci mog prijatelja Emir_Hulka koji je kao uvijek bio nepogrešiv po pitanju suplemenata! Hydroflex je vrijedniji od dukata.
Blagodeti koje pruža whey hidrolizat kakav je Hydroflex su u odnosu na sve druge forme wheya neuporedive. U trci za titulu najkvalitetnijeg i najefektivnijeg whey proteina, bilo koje druge forme wheya sa Hydroflexom je zaista uzaludna i apsolutno nemoguća. Hydroflex definitivno osvaja sve moguće titule a pri toj trci sve ostale ostavlja jako daleko iza sebe. Imajući u vidu da Hydroflex pored whey hidrolizata koji je njegova suština ima dodate forme kolostruma IGA i IGF-1 postavlja ga na kraljevski presto a sve ostale whey proteine koji postoje baca sebi pod noge. Zaista mu pristaje titula koju Hydroflex nosi, THE KING OF WHEY.
Natrag na SCI-MUSCLE NUTRITION Intensive Muscular Development
Trenutno korisnika/ca: Dodo dos Santos, SusySlubony i 1295 gostiju.